Event Services

Meer dan 20 jaar eventkennis

Live evenementen, beurzen, congressen, het organiseren hiervan is een vak apart. Jouw boodschap vertalen in een uniek evenement!  Organiseren, plannen, verbanden leggen, communiceren met klanten en bezoekers. 

De organisatie van een hybride (live en online) of een online event kent een aantal overeenkomsten met live events, maar vereist weer een andere aanpak, de programmering en verbinding luistert heel nauw. 

Waar zet je een Eventmanager voor in?

Werkzaamheden die ik voor je kan oppakken

Daarom kies je voor mij

Ik kan je op meerdere manieren van dienst zijn. Ofwel neem ik  de organisatie van het evenement volledig uit handen of ik maak tijdelijk onderdeel uit van het event-team, dan kan zowel bij B2B als bij B2C evenementen.

Wanneer het evenement van A tot Z dient te kloppen, neem ik graag de planning en voorbereiding op mij. Bij kleinere producties neem ik de gehele leiding, bij grotere producties op specifieke onderdelen en met een goed oog voor details en helicopterview.

Samenwerken met Jager Eventcoördinatie biedt flexibiliteit, gespecialiseerde kennis, tijd- en kostenbesparing voor je organisatie, gebruik makend van een uitgebreid netwerk aan partners op het gebied van format ontwikkeling, techniek,  (digitale) communicatie, standbouw  en personele ondersteuning.