Opdrachtgevers en projecten

In 1997 ben ik gestart met het organiseren van bedrijfsevents binnen Ernst & Young en vervolgens heb ik bijna 15 jaar als Operations Manager bij Jaarbeurs gewerkt.

Sinds 2015 werk ik zelfstandig; Jager Eventcoördinatie. Hier kan ik doen waar ik het best in ben; het organiseren van evenementen. In de afgelopen jaren heb ik veel projecten op mijn naam mogen zetten, van groot tot klein. Evenementen waarbij ik de gehele productie heb verzorgd of grotere projecten waarbij ik onderdeel heb mogen zijn van een projectteam.

Met passie, structuur, accuratesse en open communicatie ontzorg ik graag bij het laten slagen van uw evenement.

Referenties

Een bijzonder prettige samenwerking waarbij haar doortastendheid, tomeloze positieve energie, loyaliteit aan het team en het project en haar accuratesse een fantastische bijdrage hebben geleverd in het welslagen van dit grote project.
Thera Westerhoud
Uitvoerend Producent Allerhande Kerstfestival
Vanessa is een geweldige ex-collega waar ik bij Jaarbeurs zeer goed mee heb gewerkt. Zeer zelfstandig en professioneel en bij Vanessa weet je gewoon dat het in orde komt. Vanessa is daarnaast ook gewoon een leuke meid die uitstekende relaties onderhoud met toeleveranciers en de belangrijkste klanten. Als ik de kans krijg zou ik graag weer met haar willen samenwerken.
Richard Butter
Director Exhibitions Traffic & Mobility RAI Amsterdam Voorheen: Brandmanager Jaarbeurs
Vanessa ingehuurd voor de WISTA 2017 International Conference van 2-6 oktober 2017. Uitermate enthousiast en tevreden over de wijze van werken, communiceren, meedenken en schakelen tijdens de werkzaamheden rondom de conferentie. Top prestatie geleverd en daarbij bijzonder veel positieve energie uitstralend. Vanessa zal ik bij een volgend project zeker weer direct aan boord halen, daar bestaat geen twijfel over!
Caroline Verhoeve
Eigenaar QCites en Projectmanager WISTA 2017 International Conference

Mijn opdrachtgevers

Impressie