Online Events

Een congres, webinar, persconferentie, netwerk event, product lancering of teambuilding actviteiten met een pub quiz of escape room, allerlei online events zijn mogelijk om je doelgroep te bereiken. Maar hoe organiseer je dit succesvol? 

Een hybride of online event kan een digitale experience worden als het programma staat als een huis, de interactie tussen presentator en publiek klopt maar ook bij publiek onderling d.m.v. breakoutsessies of speeddating. Interactie en met impact! 

Door de kennis die we de afgelopen maanden hebben opgedaan op het gebied van digitale events in combinatie met de ervaring in live events kan Jager Eventcoördinatie samen met de juiste partners je online event van A tot Z organiseren en faciliteren. 

Wat kunnen we verzorgen?

Event Productie

Jager Eventcoördinatie is gespecialiseerd in het produceren van online events; ontwerp draaiboek en script, registratie bezoekers/klanten, contracteren en communicatie met leveranciers, presentator, technische partijen, de regie tijdens een online event en tevens begeleiding van de klant. 

Partners

Voor het succesvol ontwerpen, organiseren en faciliteren van jouw gehele online event van A tot Z werk ik samen met de juiste partners. zoals Event Impuls en QCites voor concept en content creatie, communicatie,  websites en (digitaal) drukwerk. 
Gezamenlijk hebben we ruim netwerk aan technische suppliers, locaties, entertainment, AV en andere voorkomende partners.